AKUMULATOR 12V50 EXIDE AGM SPIRAL MARINE EM1000

11.000,00 ден

EXIDE AGM Spirall 

-Спирален акумулатор за Jeep, Hummer, чамци…

EXIDE AGM е технологија дизајнирана за возила со екстремно голема потреба од енергија, исклучиво по оригинални фабрички барања и стандарди!

AGM е прв избор за возила со Старт-Стоп, регенеративни сопирачки и други моќни дизел и бензински мотори !!!

Главни предности :

– Врвно самополнење

– Сега 4 пати подолг животен век!

– Оптимално создаден за циклична работа

– Високо заштитни сигурносни материјали

– Врвна VRLA (valve regulated) технологија

– Гаранација од 40 месеци!

Каталошки број EM1000
Поларитет Лев/Десен
Капацитет 50 Ah
Стартна моќ 800(1000) A(EN)
Должина 260 mm
Висина 206 mm
Ширина 173 mm