Акумулатор Топла енерги 12V45Ah FIAT

3.000,00 ден

Еко цена со вратен стар акумулатор
Капацитет: 45Ah
Стартна моќ: 400 А (EN)
Димензии: 175x175x190 mm
Тежина: 10.5 кг
Поларитет: Десен
Гаранција: 30м