Акумулатор РROMBAT TUNDRA 12V55Ah

Еко цена со вратен стар акумулатор

Каталошки број E155
Поларитет Десен
Капацитет 55 Ah
Стартна моќ 540 A(EN)
Должина 207 mm
Висина 190 mm
Ширина 175 mm

Предности :

– Оригинални акумулатори за Renault, Dacia, Nissan, Vw, Peugeot, Ford…

– 50% поголема стартна моќ

– 2 пати подолг животен век

– Докажана долга просечна трајност

– Идеален за високо опремени автомобили со моќни дизел и бензин(плин) мотори и многу дополнителна опрема

– Идеален за екстремни временски услови(многу ниски и високи температури) и интензивно градско возење

– Гаранција : 30 месеци