Акумулатор Ромбат Пилот 12V100 Ah

4.800,00 ден

Еко цена со вратен стар акумулатор

Каталошки бројP100N
ПоларитетДесен
Капацитет100 Ah
Стартна моќ750 A(EN)
Должина353 mm
Висина190 mm
Ширина175 mm
Rombat Pilot – Одличен акумулатор по најниска цена

Предности :
– Без одржување
– За сите возила со стандардна опрема
– Најниска цена на пазарот
– Гаранција : 24 месеци