Акумулатор Варта Блу 12V95Ah

7.200,00 ден

Еко цена со вратен стар акумулатор
Капацитет: 95Ah
Стартна моќ: 800 А (EN)
Димензии: 315×175×175 mm
Тежина: 18.9 кг
Поларитет: Десен
Гаранција: 24м