Акумулатор Варта Блу 12V74Ah

5.650,00 ден

Еко цена со вратен стар акумулатор
Капацитет: 74Ah
Стартна моќ: 680 А (EN)
Димензии: 278×175×175 mm
Тежина: 16.5 кг
Поларитет: Десен
Гаранција: 24м