Акумулатор Варта Блу 12V60Ah

4.550,00 ден

Еко цена со вратен стар акумулатор
Капацитет: 60Ah
Стартна моќ: 540 А (EN)
Димензии: mm
Тежина: 12.8 кг
Поларитет: Десен
Гаранција: 24м